İsmail Fidan’ın Katılımıyla “Animasyon Sektörü Üzerine” İsimli Söyleşi Gerçekleştirildi

18.05.2021

Sanat ve Tasarım Söyleşileri altında İSF Stüdyoda yapımcı ve yönetmen olan İsmail Fidan ile “Animasyon Sektörü Üzerine” bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik, öğrenciler ve akademisyenlerin katılımıyla 14 Mayıs 2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Fidan, Rafadan Tayfa Çizgi Dizi, Rafadan Tayfa Dehliz Macerası ve Yade Yade ve yeni çekilmekte olan Rafadan Tayfa Göbeklitepe çizgi filminin yapım ve yönetmenliğini yapmaktadır.

Etkinlik; animasyon süreçleri, animasyonda kullanılan uygulamalar ve aşamaları, modelleme, öğrenci projelerinin yorumlanması şeklinde gerçekleşti. Öğrencilerin ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik yaklaşık 4 saat sürdü.