"Dijital Dönüşüm ve Metaverse" Söyleşisi ile Doç. Dr. Ertan Toy Üniversitemizde Ağırlandı

31.05.2022

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertan Toy, üniversitemizde "Dijital Dönüşüm ve Metaverse" başlıklı söyleşisini gerçekleştirdi. Geleceğin dijital olarak kurgulanmaya başladığı bir dünyada, yeni teknolojilere dair gelişmeleri öğrencilerimizle paylaşan Toy, üniversitelerin bu sanal dünyaya ve artırılmış gerçekliklere nasıl adapte olabileceğiyle ilgili görüşlerini de belirtti.

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Sanat Tasarım Topluluğu himayesinde düzenlenen söyleşiyi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz ilgiyle takip etti. Geleceğin tasarımcılarını yakından ilgilendiren bu dijital yenilikler, üniversitemiz bünyesinde daha çok öğrenilmeye ve konuşulmaya değer bir alan olarak katılımcılara ilham verdiği için, katkılarından dolayı sevgili Ertan Toy'a çok teşekkür ediyoruz.