4. Sınıf Öğrencimiz Melisa Öztürk Animist Ekibine Katılmaya Hak Kazandı

16.05.2022

Dördüncü sınıf öğrencilerimizden Melisa Öztürk genç yetenekleri keşfetmeyi, sektöre yeni profesyoneller kazandırmayı amaçlayan ve İstanbul Animasyon Platformu Animist tarafından düzenlenen, animasyon eğitim ve üretim projesine yapılan 450 başvuru arasından seçilen 150 kişinin arasına girmeyi başardı.

Türkiye’de animasyon sektörünün lokomotifi konumunda olan TRT’nin de destek verdiği projede animasyon senaryo yazarlığı, animasyon yapımcılığı, animatörlük, animasyonda kurgu ve görsel efekt, karakter konsept tasarımcılığı ile animasyon yönetmenliği alanlarında 18 aylık bir eğitim ve üretim sürecinin sonunda proje kapsamında üretilecek animasyon yapımlarının TRT’de yayınlanacağı duyuruldu

Öğrencimiz Melisa Öztürk’ü tebrik eder, animasyon kariyerindeki başarılarının devamını dileriz.