Yrd.Doç.Dr. Doğan Arslan Uluslararası Kanser Afiş Yarışması Jüri Üyesiydi

07.06.2017

Yrd.Doç.Dr. Doğan Arslan Uluslararası Kanser Afiş Yarışması Jüri Üyesiydi

Görsel İletişim tasarımı Bölüm Başkanımız Yrd.Doç.Dr. Doğan Arslan, “International Cancer Week Poster Exhibition”, Uluslararası Kanser Haftası Afiş Sergisi’nin jüri üyelerinden biri olarak görev aldı. Öğretim üyemiz

“Like for Poster” organizasyonu her sene milyonlarca insanın hayatlarını kaybettiği kanser gerçeğine dikkat etmek için Amir Hosseinzadeh ve Yrd.Doç.Dr. Didem Çatal tarafından oluşturulmuş bir sosyal sorumluluk projesidir. “Like for Poster” uluslararası sergi Afiş sergi yarışması özellikle genç, öğrenci ve profesyonel tasarımcıların konu ile ilgili çalışmalar üreterek sergiye katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Lech Majewski, Piotr J. Kunce, Finn Nygaard, Alain Le Qernec, Stephan Bundi, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Ayşegül İzer, Ladan Rezaei, Byoung IL Sun, Erin Wright, Didem Çatal ve Özlem Büyükarman gibi alanında tanınmış ulusal ve uluşlararası tasarım sanatçıları ve akademisyenleri ile birlikte öğretim üyemiz Doğan Arslan’da jüri üyesi olarak yer almaktadır. Yarışmaya bir çok farklı ülkede yapılan katılımların sonucunda seçilen en iyi 50 afiş çalışması Çanakkale Onsekiz Mart Universitesi Güzel Sanatlar Fakültesi galerisinde Nisan 18-28 tarihleri arasında sergilenmiştir.

Yarışmanın internet sitesi ve kazananların listesine bu linkten ulaşmanız mümkün.