Yrd. Doç. Dr. Doğan Arslan Beylikdüzü Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesindeydi

07.06.2017

Yrd. Doç. Dr. Doğan Arslan Beylikdüzü Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesindeydi

Öğretim üyemiz Doğan Arslan, Beylikdüzü Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesinde kişisel bir sergi, söylesi ve öğrencilerle workshop gerçekleşti. Veysel Güzel Sanatlar Lisesi resim öğretmeni Ayşe Kaya’nın söyleşi konuğu olan Arslan, açtığı kişisel sergisinin de adı olan “İmge ve Mizah” konusunda izleyicilere bilgi Verdi. Yapılan söyleşi sonrasında, okul müdürü Engin Doğan, Ayşe Bircan ve Öğretim üyemiz Doğan Arslan tarafından “İmge ve Mizah” sergisi açıldı.

Öğretim üyemiz Arslan, gün içinde resim öğrencilerinden oluşan 25 kişilik bir gurup ile grafik mizah konusunda workshop gerçekleştirdi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Arslan, öğrencilere bir konu hakkında nasıl mizah bulunacağı ile ilgili örnekler gösterdi. Workshop’un sonunda öğrenciler teşekkür belgelerini öğretim üyemiz Arslan’ın elinde aldılar.

Öğretim üyemiz Arslan’ın sergisi Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi galerisinde 8 - 20 Mayıs 2017 tarihleri arasında açık kalacak.